Maan­rakennus­koneiden vuokraus

Yksi tärkeimpiä ja työmaata eteenpäin vieviä asioita ovat työvälineet sekä -kalusto – henkilökunnalla täytyy olla käytössään aina oikeanlainen kone, työvaiheesta riippumatta, jotta työmaa etenee suunnitellusti. Usein työt painottuvat rakennustyömailla myös tietylle vuodenajalle, esimerkiksi kesälle tai talvelle, jolloin hetkellinen tarve useammalle koneelle voi olla suuri.

Vuokraamalla maanrakennuskoneen, ostamisen sijaan, pääoma ei ole kiinni koneissa ja työmaalle voidaan hankkia oikeanlainen kone aina tarpeen mukaan. Vuokrauksen avulla myös kausivaihteluun voidaan sopeutua joustavasti. Huoltohenkilöstömme pitää myös huolen, että asiat sujuvat vuokrakoneiden kanssa ongelmitta.

Tutustu myös kuljetus- ja tankkauspalveluihimme

Vuokrausappi

Vuokrausapin eli -mobiilisovelluksen avulla, toimihenkilökuntanne voi seurata vuokralla olevaa kalustoa, siirtää kalustoa työmaalta toiselle, tilata uusia koneita tai palauttaa koneet. Mobiiliapplikaatio helpottaa etenkin useita työmaita samanaikaisesti hallinnoivaa toimihenkilökuntaa.

Lue lisää apista

Vuokrauksen kesto

Voit vuokrata maanrakennuskoneen lyhytaikaiseen käyttöön, päiväksi tai viikoksi, tai vaikka koko vuodeksi. Vuokrausaika sovitaan aina asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Vuokraamme kalustoamme niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Pienimmät työkoneemme ovat 1 tonnin painoluokkaa, suurimmat 35 tonnia. Kalustomme kattaa maanrakennuspuolen työkoneita esimerkiksi tuotemerkeiltä Yanmar, Kramer, Kobelco, Dynapac ja Wacker.

Uusi ja laaja konekantamme sekä henkilökohtainen palvelumme takaa, että työmaalla on aina tarvittavat ja oikeanlaiset, laadukkaat koneet silloin, kun niitä tarvitset. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous nyt!

Pyydä tarjous nyt!